Nom: COCO. Sexe: Mascle. Naixement: febrer 2017. Raça: Dogo argentí. Microxip: Sí. Esterilitzat: No. Vacunes: Sí. Desparasitat: Sí

Coco és un gos molt jovenet que per qüestions que no tenen a veure amb ell, precisa d’una nova llar. És un gos sociable amb altres gossos, li encanten els nens, es molt afectuós i juganer però també molt dormilega. És sord de totes dues orelles però no li impedeix fer una vida normal. Es precisa de llicència GPP per a la seva adopció. Li donem una nova oportunitat a en Coco?

 

 

 

 

 

 

 

Nom: MESSI I SULTÁN. Sexe: Mascle. Naixement: 7 anys. Raça: perdigueros portugueses. Microxip: Sí. Esterilitzat: Sí. Vacunes: Sí.

En Messi i el Sultán són dos germans acostumats a viure a una casa amb terreny. Els busquem una família que se’n faci càrrec, que tingui una casa o temps per fer passejades. Ens agradaria que s’adoptessin els dos junts ja que no s’han separat mai des de que van néixer. Són molt dòcils i amorosos.

 

 

 

 

Duke2

 

Nom: DUKE. Sexe: Mascle. Naixement: 2009. Raça: Mestís. Microxip: Sí. Esterilitzat: Sí. Vacunes: Sí.

És un gos molt carinyós i actiu, li agrada molt córrer i jugar amb pilotes. Busquem una família per poder jugar i poder tenir una segona oportunitat.

 

 

 

 

 

Yankee

 

 

Nom: YANKEE. Sexe: Mascle. Naixement: Gener 2008. Raça: Mestís. Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: Sí. Desparasitat: Sí.

En Yankee és un gos molt bo de 8 anys, dels quals 6 va estar en una protectora. La mateixa d’on l’hem tret, dins d’un box on de tant en tant sortia per donar un tomb amb els voluntaris.
Al llarg de la seva vida no ha tingut molta sort. El seu propietari va renunciar a ell i des de llavors ha viscut amb l’esperança que algú es fixes en ell. Després de 6 anys sense sort, vam decidir treure’l i buscar-li una família definitiva mentre està en una casa d’acollida.
És un gos sociable amb altres gossos i gats, extremadament afectuós, un gos tranquil que només vol ser estimat. Qui li vol donar una família, una vida digne?