Nom: TETE. Sexe: Mascle. Naixement: Setembre 2017. Raça: Europea.

Microxip: No. Castrat: No. Vacunes: No.

El Tete és un gatet molt graciós que crida l’atenció, no només pels seus colors sinó també per la seva simpatia. Actualment conviu amb més gats i s’ho passa d’allò més bé quan li segueixen el joc.

Adaptar-se als nous canvis li costa una miqueta, com és normal, però només necessita un parell de dies per mostrar-se tal hi com és: un bombonet!

Vols donar-li una segona oportunitat?

 

 

 

 

 

Nom: LEILA. Sexe: Femella. Naixement: Any 2007. Raça: Europea.

Microxip: No. Castrat: Sí. Vacunes: No.

La Leia és una gata molt curiosa i juganera, sempre està al damunt per a que juguis amb ella tirant-li una pilota, com si fos un gos. Al principi no s’en refia gaire de la gent però poc a poc agafa confiança.

Li busquem una nova llar a aquesta gateta senior. Vols ser tu qui li tiri la pilota?

 

 

 

 

 

 

Nom: MIKI. Sexe: Femella. Naixement: Any 2011, 6 anys. Raça: Europea.

Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: No.

Miki és una gateta que per motius d’al·lèrgies de la seva família ha de ser donada en adopció. Ha conviscut sempre amb un nen i alguna temporada amb gossos petits amb els quals hi juga. Li agrada passar-se el dia prenent el sol a la terrassa i és molt tranquil·la. Vols donar-li una segona oportunitat?

 

 

 

 

 

 

Nom: BABA. Sexe: Femella. Naixement: Agost 2015. Raça: Europea.

Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: No. Test PIV I FELV: Sí negatiu

La Mami va ser recollida al carrer junt amb el seu cadellet. Com era d’esperar, el cadellet ha sortit de seguida adoptat però la seva mare encara busca una nova llar. És molt dolça i bona i busca una nova llar on poder viure tranquil·lament.

 

 

 

 

 

 

 

 

PITICLI

Nom: PITICLÍ. Sexe: Femella. Naixement: Gener 2014. Raça: Europea.

Microxip: No. Castrat: Sí. Vacunes:Sí. Desparasitat: Sí. Test PIV I FELV: Sí negatiu

Piticlí va estar 6 mesos vivint en el pati de llums del bloc de pisos on la van deixar. Només es podia refugiar de les pluges, el vent i la calor, amagant-se dins d’una canonada. Sí, és trist, molt trist.

Actualment està en acollida amb un dels nostres companys d’ASOA. Va arribar amb moltíssima por però, mica en mica, va agafant confiança. És una gata que demana carícies. Creiem que necessita una família definitiva que faci una vida tranquil·la i en un ambient relaxat on tingui marge suficient per a que li marxi la por i confiï en les persones. Això només requereix temps, paciència i estima.

Té uns ulls cristal·lins que enamoren i esperem que algú tingui la bona fe d’entendre les seves necessitats, el seu procés d’adaptació i li doni una tercera oportunitat.

Contacte: acollides@asoa.net

 

 

 

Bona - gata

Nom: BONA. Sexe: Femella. Naixement: 01/06/2011. Raça: Mestissa Europea.

Microxip: Sí. Esterilitzada: Sí. Vacunes: Sí. Test: Positiu.

Contacte: asoa@asoa.net

Trobada a Badalona abandonada el 12/12/2012, prima, bruta i amb puces, a una de les colònies gestionades per ASOA. Amb l’atenció veterinària necessària i vivint a una casa d’acollida, s’ha recuperat del tot. És molt sociable, dòcil i tranquil•la, busca les carícies. Ha estat acollida a un pis amb pati, no ha tocat ni trencat res; li encanta estar al pati, al sol, i dormir sota els llits. Espera poder ser adoptada.